LAVÉNS TEKNIKHISTORISKA FÖRLAG, LTF

Värmlands län

Information

560919-XXXX är organisationsnummer för bolaget LAVÉNS TEKNIKHISTORISKA FÖRLAG, LTF. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LAVÉNS TEKNIKHISTORISKA FÖRLAG, LTF är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Storfors som är den kommunen som LAVÉNS TEKNIKHISTORISKA FÖRLAG, LTF finns i.

LAVÉNS TEKNIKHISTORISKA FÖRLAG, LTF har varit registrerat sedan 1993-11-08 och det finns flera bolag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för LAVÉNS TEKNIKHISTORISKA FÖRLAG, LTF så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

LAVÉNS TEKNIKHISTORISKA FÖRLAG, LTF är och det finns flera bolag i Storfors som också är .

Firmatecknare för LAVÉNS TEKNIKHISTORISKA FÖRLAG, LTF är följande:

Vill ni komma i kontakt med LAVÉNS TEKNIKHISTORISKA FÖRLAG, LTF så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Egen produktion och handel med audiovisuella produktioner. Egen produktion och handel med litteratur. Handel med järnvägsproduk- ter. Researrangör av charterresor och därmed förenlig verksamhet. Handel med hobbymateriel och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med LAVÉNS TEKNIKHISTORISKA FÖRLAG, LTF och det är Lavén, Urban Gunnar Harry som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,