Salo Förvaltning AB

Värmlands län

Information

I Storfors finns det ett Aktiebolag som heter Salo Förvaltning AB. Det finns flera företag som liknar Salo Förvaltning AB i Värmlands län. Storfors är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2006-12-05 så har Salo Förvaltning AB varit registrerat och sedan 2007-11-08 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Salo Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Storfors.

Vill man komma i kontakt med Salo Förvaltning AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Salo Förvaltning AB så kan ni göra det på 0550-62020.

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Lidén Salo, Yvonne som är född 1970 och har titeln Extern firmatecknare, Proper, Lennart Karl-Olov som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Stenström, Sven Arne som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjurström, Anders Bertil som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lidén Salo, Yvonne Då styrelsen ska bestå av 3 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig. .

Salo Förvaltning AB har 556716-8801 som sitt organisationsnummer.