Ekonomitjänst Team Östra Värmland AB

Värmlands län

Information

I Storfors finns det ett Aktiebolag som heter Ekonomitjänst Team Östra Värmland AB. Det finns flera företag som liknar Ekonomitjänst Team Östra Värmland AB i Värmlands län. Storfors är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Ekonomitjänst Team Östra Värmland AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-06-29 och det finns flera bolag som är det i Värmlands län.

Sedan 2006-06-26 så har Ekonomitjänst Team Östra Värmland AB varit registrerat och sedan 2006-06-29 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Ekonomitjänst Team Östra Värmland AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Storfors.

Vill man komma i kontakt med Ekonomitjänst Team Östra Värmland AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Industrig. 9, 688 31, Storfors. Vi ni istället prata med Ekonomitjänst Team Östra Värmland AB så kan ni göra det på 0550-60990.

Bolagets verksamhet är försäljning av tjänster inom ekonomi, redovisning, skatter, utbildning, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Vilhelmsson, Inger Anneli som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Vilhelmsson, Per Christer som är född 1965 och har titeln Suppleant, Hernström, Leif Anders som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Ekonomitjänst Team Östra Värmland AB har 556706-1683 som sitt organisationsnummer.