Miljöbolaget i Svealand Aktiebolag

Värmlands län

Information

I Värmlands län så finns Miljöbolaget i Svealand Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Storfors här finns det många olika Aktiebolag. Miljöbolaget i Svealand Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Värmlands län. Storfors jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Värmlands län gör att bolag trivs där.

Miljöbolaget i Svealand Aktiebolag är momsregistrerat sedan2002-10-03 och har organisationsnummer 556603-3162.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0550-412250 alternativt besöka eller skicka post till Miljöbolaget i Svealand Aktiebolag på följande adress Kvarnv. 4, 688 31, Storfors.

Miljöbolaget i Svealand Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-10-03.

I Miljöbolaget i Svealand Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Hagman, Kaj Bertil som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Nilsson, Magnus Per som är född 1971 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall ombesörja drift och underhåll av neutraliserings- och regenereringsanläggningar samt inköp och mottagning av kemikalier. Bolaget skall vidare sköta kontroll och underhåll av dagvatten, spillvattensystem, utföra miljötjänster, rening av förorenade jordar, konsultverksamhet samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall dessutom kunna äga aktier i intressebolag.