Structo Hydraulics AB

Värmlands län

Information

Structo Hydraulics AB är en verksamhet som finns i Storfors. I Structo Hydraulics AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bharambe, Kishore Baliram som är född 1964 och har titeln VD, Iyer, Ailur Krishnan Prakash som är född och har titeln Vice VD,Bosatt i land utanför EES, Bharambe, Kishore Baliram som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Kakkar, Om Prakash som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Goel, Rajiv som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Lavie, Anna Frida som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantSjöstedt, Pär Urban som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Taneja, Salil som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Iyer, Ailur Krishnan Prakash som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EESKarlsson, Anders Patric som är född 1972 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantRienas, Kerstin Ingegerd som är född 1956 och har titeln SuppleantStröm, Jan Ola Roger som är född 1965 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantAndersson, Anders Börje som är född 1951 och har titeln RevisorKPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Structo Hydraulics AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Structo Hydraulics AB på telefon 0550-38800.

Bolaget skall tillverka, vidareförädla och försälja produkter av stål och metaller, företrädesvis rörprodukter, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Structo Hydraulics AB av bolagstypen Aktiebolag.

Structo Hydraulics AB är ett av många verksamheter som finns i Värmlands län och Storfors arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Structo Hydraulics AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-01-07 och Structo Hydraulics AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-01-07.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Structo Hydraulics AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Bharambe, Kishore Baliram -Goel, Rajiv -Kakkar, Om Prakash -Taneja, Salil Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Styrelsen skall bestå av 5 ledamöter och 2 suppleanter.

Structo Hydraulics AB har 556574-5568 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Värmlands län.