Digital Audio Video Elektronik i Storfors AB

Värmlands län

Information

I Storfors finns det ett Aktiebolag som heter Digital Audio Video Elektronik i Storfors AB. Det finns flera verksamheter som liknar Digital Audio Video Elektronik i Storfors AB i Värmlands län. Storfors är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Digital Audio Video Elektronik i Storfors AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Värmlands län.

Sedan 1995-11-29 så har Digital Audio Video Elektronik i Storfors AB varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Digital Audio Video Elektronik i Storfors AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Storfors.

Vill man komma i kontakt med Digital Audio Video Elektronik i Storfors AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Ö. Industriområdet 4, 688 30, Storfors. Vi ni istället prata med Digital Audio Video Elektronik i Storfors AB så kan ni göra det på 0550-62020.

Bolaget skall bedriva legoproduktion av elektroniksystem inom elektronikbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lidén Salo, Yvonne som är född 1970 och har titeln Extern firmatecknare, Proper, Lennart Karl-Olov som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Stenström, Sven Arne som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Granhager, John Hans Torvald som är född 1942 och har titeln Suppleant, Bjurström, Anders Bertil som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lidén Salo, Yvonne Styrelsen skall bestå av 3 ledamöter och 1 suppleant. .

Digital Audio Video Elektronik i Storfors AB har 556527-6879 som sitt organisationsnummer.