Storfors Ventilationsmontage Aktiebolag

Värmlands län

Information

I Värmlands län så finns Storfors Ventilationsmontage Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Storfors här finns det många olika Aktiebolag. Storfors Ventilationsmontage Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Värmlands län. Storfors jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Värmlands län gör att företag trivs där.

Storfors Ventilationsmontage Aktiebolag är momsregistrerat sedan1989-01-01 och har organisationsnummer 556334-8753.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0550-18550 alternativt besöka eller skicka post till Storfors Ventilationsmontage Aktiebolag på följande adress Lillfors, 688 31, Storfors.

Storfors Ventilationsmontage Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Storfors Ventilationsmontage Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Sköld, Tommy Nils som är född 1953 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra ventilationsmontage, plåtbearbetningar, besiktning av lyftanordningar och maskindrivna portar, kursverksamhet avseende truck och travers, tillverkning av informationsskyltar och uthyrning av byggmaterielutrustning, äga och förvalta fast och lös egendon, samt därmed förenlig verksamhet.