Ekonomisk Kvalitetsstyrning Aktiebolag

Värmlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Storfors och Ekonomisk Kvalitetsstyrning Aktiebolag är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ekonomisk Kvalitetsstyrning Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Ekonomisk Kvalitetsstyrning Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Ekonomisk Kvalitetsstyrning Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1971-12-20. Det finns flera olika verksamheter i Värmlands län som är ett stort län. Storfors där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ekonomisk Kvalitetsstyrning Aktiebolag ska trivas.

Ekonomisk Kvalitetsstyrning Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Storfors så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall tillhandahålla konsulttjänster åt industri, förvaltning och andra organisationer i Sverige och utlandet inom ledarskap, organisation och teknik samt därmed förenlig rörelse. I verksamheten ingår att anordna kurser, seminarier och studie- resor. Vidare har bolaget till föremål att producera fack- och skönlitteratur.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ekonomisk Kvalitetsstyrning Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1977-01-01.

Idag är Ekonomisk Kvalitetsstyrning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Storfors.

Vill man komma i kontakt med Ekonomisk Kvalitetsstyrning Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0550-32180.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Ekonomisk Kvalitetsstyrning Aktiebolag är Alexandersson von Elern, Malin C Ö som är född 1969 och har titeln VD, Alexandersson von Elern, Malin C Ö som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Alexandersson, Bengt Örjan som är född 1936 och har titeln Suppleant, Hertin, Bengt Michael som är född 1973 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Ekonomisk Kvalitetsstyrning Aktiebolag har 556155-5847 som sitt organisationsnummer.