Jordkullen Aktiebolag

Värmlands län

Information

I Värmlands län så finns Jordkullen Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Storfors här finns det många olika Aktiebolag. Jordkullen Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Värmlands län. Storfors jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Värmlands län gör att bolag trivs där.

Jordkullen Aktiebolag är momsregistrerat sedan1971-01-01 och har organisationsnummer 556058-9284.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0550-60425 alternativt besöka eller skicka post till Jordkullen Aktiebolag på följande adress Parkg. 5, 688 30, Storfors.

Jordkullen Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Jordkullen Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Österberg, Per Åke Christer som är född 1944 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall framställa och försälja grus, bedriva handel med grus och jord, utföra anläggningsarbeten, bedriva yrkesmässig trafik för godsbefordran, köpa, sälja, äga och förvalta aktier och obligationer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.