Rökke Consulting Sverige

Värmlands län

Information

410403-XXXX är organisationsnummer för bolaget Rökke Consulting Sverige. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rökke Consulting Sverige är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Storfors som är den kommunen som Rökke Consulting Sverige finns i.

Rökke Consulting Sverige har varit registrerat sedan 2006-06-19 och det finns flera bolag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rökke Consulting Sverige så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-01.

Rökke Consulting Sverige är och det finns flera bolag i Storfors som också är .

Firmatecknare för Rökke Consulting Sverige är följande:

Vill ni komma i kontakt med Rökke Consulting Sverige så kan ni göra det på telefon genom 0550-61700 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom byggprojektering och byggkontroll inklusive marknadsföring, uppföljning samt försäljning mot kunder.

Det finns olika personer som har en koppling med Rökke Consulting Sverige och det är Rökke, Erik som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,