Bränsledepån i Storfors Handelsbolag

Värmlands län

Information

969698-4807 är organisationsnummer för verksamheten Bränsledepån i Storfors Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bränsledepån i Storfors Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Storfors som är den kommunen som Bränsledepån i Storfors Handelsbolag finns i.

Bränsledepån i Storfors Handelsbolag har varit registrerat sedan 2004-01-07 och det finns flera verksamheter i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bränsledepån i Storfors Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bränsledepån i Storfors Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Storfors som också är .

Firmatecknare för Bränsledepån i Storfors Handelsbolag är följande:
Bolaget tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Bränsledepån i Storfors Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-6960999 eller genom brev på följande adress:
S. Ullvettern 70, 688 92, Storfors

Försäljning av biobränslen samt uthyrning av chaufförstjänster till åkerier vid tillfälliga arbetstoppar.

Det finns olika personer som har en koppling med Bränsledepån i Storfors Handelsbolag och det är Fält, Patrik Karl-Erik som är född 1970 och har titeln Bolagsman, Jakobsson, Carl Andreas som är född 1975 och har titeln Bolagsman,