Alvikens Reportage och Intervju Handelsbolag

Värmlands län

Information

Tidningsreportage samt frilansarbeten för olika lokalradio- stationer

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Alvikens Reportage och Intervju Handelsbolag vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Storfors så är Alvikens Reportage och Intervju Handelsbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Värmlands län så finns det ännu fler.

Storfors arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Storfors och i Värmlands län. Redan 1989-03-14 så skapades Alvikens Reportage och Intervju Handelsbolag och verksamheten är har F-skattsedel Alvikens Reportage och Intervju Handelsbolag har haft det sedan 1994-01-01.

Alvikens Reportage och Intervju Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

916574-6877 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Storfors.

Just nu är Alvikens Reportage och Intervju Handelsbolag och det finns många verksamheter som är i Värmlands län

Vill ni komma i kontakt med Alvikens Reportage och Intervju Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 0554-40091 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Alvikens Reportage och Intervju Handelsbolag är Karlsson, Ingrid Maria som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Karlsson, John Olof Ola Gunnar som är född 1953 och har titeln Bolagsman, .